Λ. Κανέλλη: Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών;

Στην απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας (PNVD) (διαβάστε ΕΔΩ σχετική ανάρτηση) αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, κάνοντας ένα παραλληλισμό με την ελληνική οικονομία.

Η βουλευτής του ΚΚΕ ξέσπασε, λέγοντας πως νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης. «Για να ζήσουμε

θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά η κα Κανέλλη και δάκρυσε.

Εξάλλου, η βουλευτής του ΚΚΕ αναφερόμενη στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου επιτέθηκε σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας, ότι «οι εργαζόμενοι υποφέρουν, πλέον ζούνε σε ευρωκωσταλέξη», ενώ παράλληλα υποστήριξε πως «την ώρα που όλος ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα προσπάθησε να σταυρώσει το Γιώργο Παπανδρέου όταν εκείνος είχε πει ότι η χώρα πρέπει να πάει σε δημοψήφισμα, τώρα όλοι προσπαθούν να τον κάνουν άγιο, μετατρέποντας τις εκλογές σε δίλημμα ευρώ ή δραχμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα