Κυβίστηση Καμμένου:Δεδομένη η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

«Τούμπα» του Πάνου Καμμένου βγήκε από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. Ο αρχηγός του κόμματος άφησε στην άκρη τη σκληρή γραμμή και είπε δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά όχι στον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Μουζάλα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας άφησε να εννοηθεί ότι δώσει περισσότερες εξηγήσεις την Τρίτη μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πως σκοπεύει να στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά

όχι τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης.

«Δεδομένη» ξεκαθάρισε ότι είναι η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Ο κ.Καμμένος άσκησε σκληρή κριτική στους Γιώργο Παπανδρέου και Μαρία Ρεπούση για τα σχόλια τους στο θέμα και στο πρόσωπο του. Τους αποκάλεσε «εθνομηδενιστές που βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα είναι ικανοποιημένος από τη ρητή διαβεβαίωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Ολγας Γεροβασίλη, ότι δεν μεταβάλλεται η εθνική γραμμή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Οι δηλώσεις Καμμένου μετά την ΚΟ των ΑΝΕΛ

«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή είναι δεδομένη. Θέσαμε το θέμα ότι δεν υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα. Όχι για τον κύριο Μουζάλα ως πρόσωπο, αλλά για αυτά τα οποία ελέχθησαν και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, διότι ανεξάρτητα αν πρόκειται για ένα λεκτικό λάθος του Γιάννη Μουζάλα είδαμε ότι βρήκαν ευκαιρία φαντάσματα του παρελθόντος, οι γνωστοί εθνομηδενιστές να βγουν και να πάρουν θέσεις για το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας»,

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα