Κυριάκος: «Τσίπρας και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στον βυθό»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε στη συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αυτές τις μέρες, βλέπουμε να εκτίθεται ξανά μια κυβέρνηση που εξελέγη με το ψέμα και προσπαθεί πάλι με το ψέμα να κρατηθεί στην εξουσία» ξεκίνησε την τοποθέτησή του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το μαύρο από την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό και οι ΑΝΕΛ το κόκκινο από τη ρουλέτα στο καζίνο. Τσίπρας

και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στο βυθό της πολιτικής, με μερικά διαλείμματα για συνομιλίες με ισοβίτες εμπόρους ναρκωτικών» , είπε αναφερόμενος στην υπόθεση του Noor1.

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στάθηκε και σε αυτούς τους Έλληνες που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, όμως «βλέπουν τη ζωή τους να γίνεται ασφυτική και την κυβέρνηση να πανηγυρίζει με εξωφρενική θρασύτητα».

Αναφερόμενος στην ομιλία του στη ΔΕΘ είπε ότι «εμείς μιλήσαμε για καλύτερες δουλειές αναλάβαμε μια σειρά από δεσμεύσεις, μιλήσαμε για την επιβράβευση της συνέπειας» αντίθετα, όπως παρατήρησε «ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει αγώνα για να παρουσιάσει τον εαυτό του ως προστάτη των αδυνάμων αλλά κοροϊδεύει και υποκρίνεται» .

«Οι πολιτικές του πολλαπλασιάζουν τη φτώχεια. Η πραγματικότητα δείχνει ότι έχουν διευρυνθεί οι κοινωνικές ανισότητες. Η υπερφορολόγηση πλήττει τους πιο αδύναμους. Η γενιά των 360 ευρώ είναι η γενιά του Αλέξη Τσίπρα. Επομένως είναι ύβρις και ντροπή να λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι υπερασπίζεται τους πιο αδύναμους.

Όσον αφορά την καταπολέμηση των ανισοτήτων ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «αυτές τις πολεμάς με πρόγραμμα».

Εξέφρασε τη στήριξή του στην υγιή επιχειρηματικότητα και «όχι στα λαμόγια που κλείνουν τις επιχειρήσεις τους και βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικό». «Θα στηρίξουμε τις τράπεζες αλλά θα ζητήσουμε ταχεία εκκαθάριση των αμαρτωλών επιχειρηματικών δανείων» πρόσθεσε ο αρχηγός της ΝΔ.

«Είμαστε η μόνη αξιόπιστη λύση απέναντι στην πιο ανεύθυνη κυβέρνηση που ανέδειξε ο τόπος και θα ζητήσουμε συνεργασίες σε όσους θέλουν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της χώρας» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ζητάμε εμπιστοσύνη των πολιτών στο σχέδιό μας που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Έχουμε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και δεν θα κάνουμε τα ίδια» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το άρθρο Κυριάκος: «Τσίπρας και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στον βυθό» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα