Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Αστέρα Τρίπολης

Άνετη νίκη με 4-0 πέτυχε επί του Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός μέσα στο Καραϊσκάκης, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στην Τρίπολη στις 22 Ιανουαρίου.

Η κατάσταση στο γήπεδο Καραϊσκάκη ξεκαθάρισε πολύ γρήγορα. Στο 35΄ το σκορ ήταν ήδη 2-0 υπέρ των γηπεδούχων με τα τέρματα των Ντομίνγκες (17΄ πέναλτι) και Κάμπελ (λάθος του τερματοφύλακα

Ερνάντες) και τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο μετά την αποβολή του Μπαράλες στο 44΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Το δεύτερο μέρος κύλισε πάρα πολύ χαλαρά για τους «ερυθρόλευκους». Στο 56΄ ο Μπονγκ έκανε το 3-0 και λίγα λεπτά αργότερα από το τραγικό λάθος του Ερνάντες (δεύτερο στο ματς…) ο Ολαϊτάν δεν είχε κανένα πρόβλημα να «γράψει» το 4-0.

Πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδος περιμένουν να μάθουν το όνομα του αντιπάλου τους στους «8» (Παναιτωλικός ή Ατρόμητος).

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Μανιάτης (63' Μασάντο), Παπάζογλου, Εντινγκά, Χολέμπας, Σιόβας (46' Μπονγκ), Μανωλάς, Κάμπελ, Ντομίνγκες (70' Πελέ), Βάις, Ολαϊτάν.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Μουνάφο, Ουσέρο, Μπαράλες, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κάφα (64' Σανκαρέ), Ουρτάδο (46' Χουάνμα), Γκοϊάν, Κοντοές, Έντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα