Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1, Ηρακλής – Πανιώνιος 2-0

Ανοιχτά θέματα για την ρεβάνς (4 ή 5 Μαρτίου) άφησαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ χθες στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το ισόπαλο 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν καλύτεροι σε αρκετά διαστήματα του αγώνα από τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι ήταν φανερά επηρρεασμένοι από τις πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και βρήκαν ρυθμό μόνο σε μεγάλα διαστήματα του δευτέρου ημιχρόνου του

αγώνα.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 14΄με τον Αραβίδη και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Μιλιβόγιεβιτς στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες Κάρτες: Σαλίνο, Φορτούνης -Μπαρμπόσα, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος

Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγιερι, Σαλίνο, Σαντάνα (46΄ Μήτρογλου), Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ (46΄ Αφελάι), Ντουρμάζ, Φορτούνης, Διαμαντάκος (65΄ Ντομίνγκες).

ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος (86΄ Μάνταλος), Μπαρμπόσα (72’ Ρόβας), Πλατέλλας (90+4΄ Σαρρής), Αραβίδης.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος από τον Πανιώνιο και δίκαια επιβλήθηκε με 2-0, παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση, ωστόσο η ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για τους παίκτες του «Γηραιού». Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 15΄με αυτογκόλ του Κόρμπου μετά από γύρισμα του Πορτουλίδη, ενώ το 2-0 έκανε με εκτέλεση φάουλ ο Ρομάνο στο 74ο λεπτό του αγώνα.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες Κάρτες: Περόνε, Μπαρτολίνι, Λουκίνα, Ρομάνο- Μασούρας, Καθάριος, Κόρμπος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Ρισβάνης, Παπαδόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90′ Καρασαλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης, Περόνε (77′ Λουκίνας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης (7′ λ.τρ. Κόρμπος), Καθάριος (57′ Γιάννου), Μασούρας (76′ Μπούζας), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής.

Σήμερα θα διεξαχθούν οι άλλες δύο αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης του θεσμού με τα Χανιά να υποδέχονται τον Απόλλωνα στις 15:00 και τον ΟΦΗ να φιλοξενεί την Ξάνθη στις 19:30.
Keywords
Τυχαία Θέματα