Κυνική ομολογία του «πατέρα»-βιαστή: «Δεν την έχω βιάσει 30 φορές… λιγότερες είναι»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για περισσότερο από ένα χρόνο κράτησε το μαρτύριο του ανήλικου κοριτσιού που την βίαζε συστηματικά ο «πατέρας» της τόσο στο Περιστέρι που ήταν η μόνιμη κατοικία της οικογένειας όσο και σε νησί των Κυκλάδων, όπου η οικογένεια διατηρούσε εξοχική κατοικία.

Κυνική ομολογία του βιαστή

Ο 44χρονος οδηγήθηκε χθες στον αρμόδιο Ανακριτή ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο αποφάσισε την προφυλάκισή του μέχρι την διεξαγωγή της δίκης. Εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή, παραδέχθηκε ότι βίαζε την κόρη του συστηματικά δηλώνοντας ωστόσο με περίσσευμα κυνισμού : «Για να έχω βιάσει το παιδί μου μάλλον δεν θα είμαι καλά…αλλά δεν την έχω βιάσει 30 φορές που λένε… λιγότερες είναι».

Το ανήλικο κορίτσι βιάστηκε από τον «πατέρα» της πάνω από τριάντα φορές μέσα σε ένα χρόνο από τον Ιανουάριο του 2015 έως και τον Μάιο του 2016. Το μαρτύριο της ανήλικης ξεκίνησε στην ηλικία των 15 ετών, ενώ για ένα ολόκληρο χρόνο υπέστη την αρρωστημένη διαστροφή του «πατέρα» της που την βίαζε συστηματικά, εκμεταλλευόμενος την παρατεταμένη απουσία της μητέρας της από το σπίτι, λόγω δουλειάς.

Το σκηνικό της φρίκης

Ο 44χρονος βιαστής καθώς δεν είχε σταθερή εργασία, έμενε πολλές ώρες στο σπίτι με την ανήλικη κόρη του. Η εκδήλωση των αρρωστημένων σκοπών του, ξεκίνησε με την σεξουαλική παρενόχληση του ανήλικου κοριτσιού και έφτασε μέχρι την βίαιη ολοκλήρωση του αρρωστημένου πάθους του.

Ο συστηματικός βιασμός του κοριτσιού γινόταν τόσο στο Περιστέρι, στην μόνιμη κατοικία της οικογένειας, όσο και στο εξοχικό τους σε νησί των Κυκλάδων, όπου πήγε ο βιαστής μαζί με την κόρη του κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς η σύζυγός του έπρεπε να μείνει στην Αττική εξαιτίας των εργασιακών της υποχρεώσεων. Επρόκειτο για ένα καλοκαίρι-εφιάλτη όπου 44χρονός βίαζε όλο και πιο συχνά το ίδιο του το παιδί.

Η επιστροφή τον χειμώνα στην Αθήνα, δεν επιφύλασσε τίποτε καλό για το ανήλικο κορίτσι, καθώς ο «πατέρας» της συνέχισε τις φρικώδεις πράξεις του με αποτέλεσμα η ανήλικη, μην αντέχοντας άλλο να απευθυνθεί στην μητέρα της για βοήθεια. Η μητέρα της, στο άκουσμα των όσων συνέβαιναν μέσα στο ίδιο της το σπίτι, «έχασε την γη κάτω από τα πόδια της».

Μετά το πρώτο σοκ, μετέβη άμεσα στην Εισαγγελία Αθηνών όπου κατήγγειλε τον σύζυγό της για το βιασμό της κόρης της. Εξεδόθη άμεσα ένταλμα σύλληψης, ο βιαστής οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου και διετάχθη η προφυλάκισή του, δίνοντας έτσι τέλος στο μαρτύριο της ίδιας του της κόρης.

Το άρθρο Κυνική ομολογία του «πατέρα»-βιαστή: «Δεν την έχω βιάσει 30 φορές… λιγότερες είναι» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα