Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Χαλκίδας λόγω εργασιών

Λόγω εργασιών αντικατάστασης και επέκτασης δικτύου ύδρευσης, πραγματοποιούνται από τις 23 Ιουλίου έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Χαλκίδας, στο τμήμα της από το όριο του στρατοπέδου Μαχαίρα έως την οδό Κουρτέση, σε μήκος 200 μέτρων ανά θέση, περιοχής Δήμου Ωρωπού.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 17.00΄. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της

κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις εναλλάξ από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Επίσης θα υπάρξει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε πλάτος 1,5 μέτρου από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα προς Αθήνα, κατά τις ώρες 17.00΄ έως 07.00΄ της επομένης. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις από το εναπομένον πλάτος (τουλάχιστον 3,25 μέτρων) του οδοστρώματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, το ανώτατο όριο ταχύτητας στην περιοχή των έργων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας είναι τα 30 χλμ/ώρα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Keywords
Τυχαία Θέματα