Κρήτη : Γυναίκα κατηγορεί 45χρονο άνδρα για απόπειρα βιασμού της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια νεαρή γυναίκα με καταγωγή από την Βουλγαρία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της Ιεράπετρας στην Κρήτη, ότι 45χρονος ομοεθνής της αποπειράθηκε να την βιάσει. Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας ο 45χρονος άνδρας εισήλθε στο σπίτι της στην περιοχή Στόμιο της Ιεράπετρας και προσπάθησε να την βιάσει.

Ειδικότερα η 20χρονη γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο 45χρονος ομοεθνής της -με τον οποίο φέρεται ότι είχε ερωτική σχέση στο παρελθόν- εισέβαλε στο σπίτι της ενώ ο σύζυγός της απουσίαζε και αποπειράθηκε να την βιάσει. Η 2οχρονη σύμφωνα με τα λεγόμενα της άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο 45χρονος να τραπεί σε φυγή.

Κατόπιν η 20χρονη γυναίκα μετέβη σε ένα μαγαζί τροφίμων όπου ζήτησε βοήθεια και από εκεί εκλήθη η αστυνομία που μετ από λίγο βρήκε και συνέλαβε τον 45χρονο , ο οποίος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Σε κάθε περίπτωση ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λασιθίου ενώ η 20χρονη γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή ώστε να εντοπιστεί αν συντελέστηκε ή όχι η πράξη του βιασμού.

Το άρθρο Κρήτη : Γυναίκα κατηγορεί 45χρονο άνδρα για απόπειρα βιασμού της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα