Κρίσιμος Σεπτέμβρης – Στοίχημα κυβέρνησης για κοινωνικά οφέλη!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το μεγάλο στοίχημα της μέχρι τώρα διαπραγμάτευσης των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, έχει βάλει η κυβέρνηση απέναντι στην τρόικα σε 10 σημεία.

Το πακέτο των αιτημάτων θα τεθεί υπόψη των επικεφαλής των δανειστών μας στη συνάντηση που θα έχει μαζί τους ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στο Παρίσι, στις 3-5 Σεπτεμβρίου. Αναλόγως της έκβασης που θα έχει η διαπραγμάτευση, τα μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

στη Διεθνή Eκθεση Θεσσαλονίκης, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να κρατήσει χαμηλά τον δείκτη των προσδοκιών, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός προσδοκά τη στήριξη του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, με τον οποίο συζητήθηκε το θέμα κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κοινοτικού αξιωματούχου στην Αθήνα. Ο Γιούνκερ διαβεβαίωσε τον Eλληνα πρωθυπουργό ότι υπάρχουν περιθώρια για τροποποιήσεις στη φορολογική πολιτική, αρκεί να μη δοθεί σήμα γενικής χαλάρωσης.

Το άρθρο Κρίσιμος Σεπτέμβρης – Στοίχημα κυβέρνησης για κοινωνικά οφέλη! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα