Κουβέλης: Ούτε μετά τις εκλογές συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, εκτίμησε ότι «πιθανότατα θα έχουμε νέες εκλογές εντός του Ιουνίου», ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ «ούτε μετά τις εκλογές».

Σε

δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επέμεινε ότι «η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε μια οικουμενική κυβέρνηση είναι προϋπόθεση, προκειμένου το σχήμα να μην είναι εξαιρετικά εύθραυστο, με τον κίνδυνο να καταρρεύσει την επόμενη μέρα της γέννησής του».

Δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ακόμη και στην πρότασή του για αριστερή κυβέρνηση δεν αξιοποίησε την ανοχή της ΝΔ και τη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ενώ κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για «επικοινωνιακά τεχνάσματα», στη βάση της συζήτησης για την ενότητα της Αριστεράς.

Ξεκαθάρισε τέλος, ότι δεν του έγινε καμία πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών, τύπου Μόντι, με τον ίδιο πρωθυπουργό, παρά τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα