Κουτσούμπας Βουλή: Σήκωσαν το ξερό τους εδώ μέσα και ψήφισαν μνημόνια

“Εξερράγη” κατή τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για την ακρίβεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός πως ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την αίθουσα της Ολομέλειας μετά τη μεταξύ τους αντιπαράθεση, χωρίς να ακούσουν τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. “Τείνει να παγιωθεί η απαράδεκτη κατάσταση μέσα στη βουλή

των Ελλήνων, υπάρχουν τεράστιες ευθύνες, πρώτα απ’ όλα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, σε όσους λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Βέβαια, ο λαός βγάζει συμπεράσματα. Λείπει ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Τσίπρας, οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες, αυτοί που έπρεπε να είναι εδώ μέσα σήμερα, οι 200 δηλαδή βουλευτές που είπατε απ’ την αρχή για να ολοκληρωθεί η συζήτηση και να ρυθμίσουν σωστά το πρόγραμμά τους και το χρόνο τους” είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως έπρεπε να αποχωρήσει πριν το τέλος της διαδικασίας καθώς είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη που βρίσκεται στην Αθήνα. “Εφόσον είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στις 5, έπρεπε η συνεδρίαση να αρχίσει τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα. Και δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα, είναι δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα που συμβαίνει αυτό, για να ακούσουμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα, τους βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν όλοι τους τα μνημόνια, σήκωσαν το ξερό τους εδώ μέσα -και είναι καταγραμμένα στα πρακτικά- και ψήφισαν μνημόνια, που τα πληρώνει ακόμα ο ελληνικός λαός, να λένε ποιος το έκανε πρώτος, ποιος δεύτερος, ποιος τρίτος…Έλεος πια!” συμπλήρωσε εμφανώς ενοχλημένος ο κ. Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα