Κουτσούμπας: Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε αδιέξοδο

Δεν μπορούμε να κάνουμε αλισβερίσια προεκλογικά διεμήνυσε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αρνούμενος να υποστηρίξει υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στο β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ εκτίμησε ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει «στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο».

Σχετικά με το ενδεχόμενο το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης να οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις,

αρνήθηκε να κάνει πρόβλεψη, επιρρίπτοντας τεράστια ευθύνη στην κυβέρνηση για τη σημερινή κατάσταση καλώντας, ωστόσο, το λαό «να δει με τι θα την αντικαταστήσει».

«Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «και οι δυο κρύβουν ότι είναι υπό μόνιμη εποπτεία, όπως όλα τα κράτη της ΕΕ».

Αναφορικά με την Χρυσή Αυγή ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε ότι «καλλιεργήθηκε η αγανάκτηση ανεύθυνα, είναι λογικό ένα τμήμα του λαού να στρέφεται ελαφρά τη καρδία σε τέτοιες κατευθύνσεις όπως η ΧΑ. Υπάρχει ατομική ευθύνη του ψηφοφόρου δεν τους τσουβαλιάζουμε».

Παράλληλα διεμήνυσε ότι «δεν μπορείς να βάζεις τη ΧΑ στα προεκλογικά παζάρια».

Αναφορικά με τις θέσεις του κόμματός του υπογράμμισε ότι ζητεί «μονομερή διαγραφή του χρέους, εκτός ΕΕ με το λαό στην εξουσία, αυτό μπορεί να γίνει με την κοινωνικοποίηση του πλούτου», ενώ για τις ευρωεκλογές τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν έχει αριθμητικούς στόχους «αυτό που λέμε είναι να πάει ο πήχης όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα