Κουλούρης: Χρηστάκη Παπουτσή, είσαι αγνώμων και κομπλεξικός!

Την οργίλη αντίδραση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη προκάλεσε η κίνηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή να συγχαρεί τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για τη διαχείριση του επεισοδίου με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το περασμένο Σάββατο.

Ο κ. Κουλούρης

ξέσπασε και με παρεμβάσεις του σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς έκανε δριμεία επίθεση στον ίδιο τον κ. Παπουτσή αλλά και στον… Γιώργο Παπανδρέου. Ο κ. Κουλούρη τόνισε, πως αυτοί οι άνθρωποι «διέλυσαν τον τόπο, φτώχυναν την κοινωνία και διέλυσαν την παράταξη, γι’ αυτό και εγώ πήρα το καπελάκι μου και αποχώρησα, όταν το κατάλαβα».

Παράλληλα, κάνοντας μια πρωτοφανή προσωπική επίθεση στον Χρήστο Παπουτσή, σημείωσε: «Αλήθεια, Χρήστο Παπουτσή τους συνεχάρης διότι μπροστά στο 15χρονο παιδί μου, που το ξέρεις καλά, άρπαζαν από το μανίκι τον πατέρα τους να τον πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο; Τους συνεχάρης, Χρηστάκη Παπουτσή, γιατί περικυκλώθηκε αυτό το αυτοκίνητο από 30 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων με ειδικό σήμα; Τους συνεχάρης Χρήστο Παπουτσή γιατί εξύβριζαν και ασχημονούσαν μπροστά σε έναν πολίτη που λέγεται Κίμων Κουλούρης;».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε μάλιστα «αγνώμονα» τον Χρήστο Παπουτσή γιατί, όπως υποστήριξε, «εσύ Χρήστο Παπουτσή έλεγες χρωστάω στον Κουλούρη που με γνώρισε στον Ανδρέα Παπανδρέου», καταλήγοντας ότι «έχεις μίσος μαζί μου γιατί δεν συμπορεύτηκα με την επιλογή σου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για το Γιωργάκη Παπανδρέου».

Keywords
Τυχαία Θέματα