Κούγιας – 17χρονη Μαρούσι: Ο ποινικολόγος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της κατηγορούμενης

Την υπεράσπιση της 17χρονης, για την υπόθεση της δολοφονίας στο Μαρούσι, αναλαμβάνει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, σύμφωνα με ανακοίνωση. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι γονείς της 17χρονης Μ.Χ. ανέθεσαν την υπεράσπιση της κόρης τους στον επικεφαλής του γραφείου, Αλέξη Κούγια. Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη μαχαίρωσε την 22χρονη φίλη της, γιατί τής είπε να χωρίσουν, όπως δήλωσε η ίδια στους αστυνομικούς. Η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια:

«Οι γονείς της 17χρονης Μ.Χ. ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξιο Κούγια την υπεράσπιση της 17χρονης κόρης τους, η οποία

προ ολίγων ημερών υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες αφαίρεσε τη ζωή της 22χρονης φίλης της. Όπως πάντα, τόσο ο κος Κούγιας, όσο και εμείς οι συνεργάτες του θα κάνουμε καθετί νόμιμο για να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη μέσα σε συνθήκες δίκαιης δίκης να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση για την εντολέα μας.

Αθήνα, 22/12/2022
Με εκτίμηση και σεβασμό»

Τι υποστήριξε στην απολογία της η 17χρονη

«Τη Μάγια τη γνώρισα μέσω της εφαρμογής tinder το φθινόπωρο του 2021. Την άνοιξη του 2022 οι σχέσεις μας μετατράπηκαν σε ερωτικές. Συναντιόμασταν στο Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι και σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Στα μέσα του Ιουνίου έφερα τη Μάγια για να γνωρίσει τους γονείς μου, ως φίλη μου στην αρχή» είπε στην απολογία της η 17χρονη κατηγορούμενη, σύμφωνα με το Mega. «Κάθε απόγευμα η Μάγια, η οποία ήταν φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, ερχόταν στο σπίτι μου είτε μετά από πρόσκλησή μου είτε απρόσκλητη, χτυπώντας το κουδούνι της οικίας μου, με αποτέλεσμα να ανησυχεί και τους δικούς μου, καθώς επεδίωκε να κλειστούμε στο δωμάτιό μου και να κάνουμε σεξ».

Όπως αναφέρει η 17χρονη στην απολογία της η 22χρονη την έπεισε πως θα έπρεπε να προχωρήσει σε φυλομετάβαση: «Τον Αύγουστο του 2022 η Μάγια με έπεισε ότι θα ήταν ωραίο να μοιάζω με άντρας. Αγόρασε για εμένα ανδρικά ρούχα, εσώρουχα και ανδρικά αρώματα. Ομοίως, το θύμα μου αγόραζε και μου έκανε επαλείψεις με τζελ τεστοστερόνης και προμηθευόταν διεγερτική σκόνη. H σκόνη αυτή μου προσέφερε πολλή ενέργεια και μια πιο ανδρική συμπεριφορά – επιθετικότητα. Σταδιακά αυξήθηκαν το σωματικό μου βάρος, η μυϊκή μου διάπλαση, έκοψα τα μαλλιά μου κοντά και κατέληξα να μοιάζω με αγόρι. Στον δρόμο και στα καταστήματα με αποκαλούσαν “ο νεαρός”» ανέφερε. Τα σκευάσματα είχαν αρχίσει να αλλάζουν το σώμα της, ενώ οι γονείς της 17χρονης ανακάλυψαν πως η κόρη τους σκόπευε να ξεκινήσει επεμβάσεις και αντέδρασαν άσχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα