Κότες που κάνουν surf και skateboard (vid)

Μια ομάδα αθλητικών αυστραλιανών κοτόπουλων έχει κάνει τους ντόπιους να συρρέουν για να παρακολουθήσουν την κάθε της τους στιγμή. Πιο συγκεκριμένα έχουν καταφέρει να προσελκύσουν την προσοχή για την εβδομαδιαία συνεδρία body surfing Η ιδιοκτήτρια Elaine Janes άρχισε να πηγαίνει τα κοτόπουλά της στο Point Lonsdale κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συνέχισε τη ρουτίνα αυτή τους τελευταίους 18 μήνες. Μία από τις φτερωτές φίλες της ονομάζεται Mrs Chook και άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει βαθύτερα στα νερά κάθε εβδομάδα.

Τώρα η Janes περνάει τα

πρωινά της στην παραλία πετώντας την κυρία Chook στα ρηχά κύματα του Ινδικού Ωκεανού περίπου πέντε φορές την εβδομάδα.

«Δεν μπορείς να κάνεις ένα κοτόπουλο να αγαπήσει το νερό, ιδιαίτερα τον ωκεανό, αλλά αυτό εδώ έχει πάθος», δήλωσε η Janes στο 9News.

«Έχει πάθος να βρίσκεται στο νερό και έχει πάθος με το bodysurfing. Ρίξτε μια ματιά στο πρόσωπό της, είναι σκέτη ικανοποίηση, ευτυχία, χαρά». Οι άλλες κότες κάθονται σε βράχια ή εξερευνούν την άμμο πριν επιστρέψουν στο σπίτι για να πλυθούν και να σκουπιστούν.

Οι κότες έχουν γοητεύσει τους ντόπιους, οι οποίοι απολαμβάνουν να ξεκινούν τα πρωινά τους με τις κότες στην παραλία Ocean Grove, και τους διαδικτυακούς θαυμαστές που απολαμβάνουν τα βίντεο TikTok της Janes.

@chookwhispererMrs Chook really loves an early morning frolick in the surf. She gets to stretch her wings and loves getting her toes wet. She would do it all day if she could.

♬ Coastline – Hollow Coves

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κότες,kotes