Κώστας Γκλάβας: Δε θα έρθω σπίτι (βίντεο)

Την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δε θα έρθω σπίτι», όπου ο ίδιος υπογράφει τους στίχους του τραγουδιού, κυκλοφόρησε ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής Κώστας Γκλάβας. Τη μουσική έγραψε ο Κωνσταντίνος Γαλανός που είναι καλός του φίλος και συνάδελφος.

Ποιος είναι ο Κώστας Γκλάβας

Ο Κώστας Γκλάβας γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1985 και κατάγεται από τη Λαμία όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι από την ηλικία των 8 χρόνων

καθώς ήταν μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου Λαμίας καταλαμβάνοντας βραβεία και επαίνους σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέγιστη διάκριση η 2η θέση στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών που έγινε στην Villefrance της Γαλλίας.

Το 2002 πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών όπου στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με στόχο να ακολουθήσει τ’ όνειρό του, να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Ο Κώστας Γκλάβας συμμετείχε σε διάφορα μουσικά σχήματα με πρώτη μεγάλη συνεργασία το καλοκαίρι του 2007 με τον Λευτέρη Πανταζή. Μετέπειτα συνεργασίες με Δέσποινα Βανδή, Γιώργο Μαργαρίτη, Νίκο Μακρόπουλο, Πάνο Καλίδη, Χρήστο Μενιδιάτη, Χρήστο Χολίδη, Κωνσταντίνο Αργυρό, Νίκο Ζωιδάκη και πολλούς άλλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα