Κορονοπάρτι Βόλος: Χορός στον δρόμο μέχρι αργά,. ηχεία στην διαπασών

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν, χθες το βράδυ, σε κεντρικό δρόμο του Βόλου όπου εκατοντάδες άτομα «πάρταραν» για ώρες, ο ένας πάνω στον άλλο και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Μάσκα ούτε για δείγμα, αποστάσεις μηδενικές αλλά ηχεία στην διαπασών που «εκτόξευαν» ντεσιμπέλ και λαϊκά σουξέ αποτέλεσαν το κύριο πιάτο του «κορονοπάρτι» που στήθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Το κοινό δεν πτοήθηκε ούτε από τις διαμαρτυρίες των γειτόνων, ούτε από τα μπουγέλα που εκτοξεύτηκαν από μπαλκόνια πολυκατοικιών.

Έμεινε εκεί αψηφώντας τα μέτρα και άδοντας Λένα Ζευγαρά και Βασίλη Καρρά μέχρι αργά το βράδυ,

αγνοώντας ακόμη και τους ανθρώπους που ήθελαν να κοιμηθούν. Το χθεσινοβραδινό κορωνοπάρτι ήταν απτό δείγμα της φιλοσοφίας κάποιων, που δείχνουν με αυτό τον τρόπο ότι δεν τους απασχολεί ούτε η πανδημία, ούτε η μεταδοτικότητα του ιού που άλλαξε την ζωή μας για τα καλά εδώ και ένα χρόνο.

Προκλητικά «κορονοπάρτι» στην Πάτρα: «Ανοίξτε τον ήχο για τα δελτία ειδήσεων!»

Σοκ προκαλούν οι νέες εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν από εκατοντάδες νεαρούς το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα, όπου έγινε ένα τεράστιο «κορωνοπάρτι» στα Σκαλιά Γεροκωστοπούλου. Όπως φαίνεται στις εικόνες που παρουσιάζει το protothema.gr εκατοντάδες νεαροί χωρίς μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλον, διασκεδάζουν έξω από μπαρ ανεξέλεγκτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα δεν δίστασαν να αναδημοσιευσουν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας από τους χρήστες μάλιστα έγραψε «ανοίξτε τον ήχο για τα δελτία ειδήσεων!».

Είναι ενδεικτικό πως τις εικόνες κοινοποίησε ο γνωστός ράπερ Sin Boy γράφοντας στο Instagram. Ένας από τους συμμετέχοντες μάλιστα έγραψε «Μόνο Πάτρα». Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής η κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο της Πάτρας είναι ανεξέλεγκτη. Όπως είπαν οι νεαροί διασκέδαζαν ακατάπαυστα για αρκετές ώρες χωρίς να γίνει κάποιος έλεγχος.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες η είδηση της εισαγωγής ενός 17χρονου στη ΜΕΘ προκάλεσε έντονο προβληματισμό. Σημειώνεται πως συνολικά 27 ασθενείς νοσηλεύονται στις ΜΕΘ κορονοϊού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας και περίπου 60 στις κλινικές κορωνοϊού του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα