Κορoνοϊός Deree: Κρούσμα στο κολέγιο της Αγίας Παρασκευής – Κλείνει για 48 ώρες

Κορονοϊός Deree: Αναστέλλει τη λειτουργία του το αμερικανικό κολλέγιο Deree, στην Αγία Παρασκευή, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού. Το Deree (Deree – The American College of Greece), σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, μπαίνει στη λίστα των δεκάδων εκπαιδευτικών μονάδων που κατεβάζουν «ρολά», λόγω κορωνοϊού. Στην ανακοίνωση του Deree τονίζεται:

«Ακολουθώντας τις

οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Pierce & Deree θα παραμείνουν κλειστά στις 10 και 11 Μαρτίου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στο Deree. Θα ακολουθήσουν νέες ενημερώσεις μέσω email, των ιστοσελίδων μας και των social media λογαριασμών μας.»

Η ανάρτηση του Deree για τον κορoνοϊό: Κορωνοϊός σχολεία

Την ίδια ώρα, ενημερώνεται συνεχώς η λίστα με τις σχολικές μονάδες, οι οποίες κλείνουν για προληπτικούς λόγους, μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας. Το υπουργείο Παιδείας συνιστά στους πολίτες, λόγω των νέων δεδομένων που προκύπτουν συνεχώς και της διαρκούς επικαιροποίησης των μέτρων που λαμβάνονται προληπτικά για τον κορονοϊό, να επισκέπτονται τακτικά την ιστοσελίδα του, www.minedu.gov.gr, ώστε να ενημερώνονται σχετικά με τις σχολικές μονάδες των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται προσωρινά. Το υπουργείο ανανέωσε το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαρτίου 2020 τη λίστα των σχολείων που αναστέλλουν τη λειτουργία τους.

Δείτε ακόμα89 τα κρούσματα στην Ελλάδα – Συναγερμός στη χώρα, συστάσεις και νέα μέτρα
Keywords
Τυχαία Θέματα