Κόρινθος: 22χρονη Ρομά συνελήφθη για φόνο 46χρονου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

H κοινωνία της Κορίνθου υπέστη σοκ πριν από δύο ημέρες, όταν ένας άνδρας, 46 χρόνων, βρέθηκε σε πεζόδρομο της πόλης, νεκρός με τραύματα από μαχαίρι.
Η τραγωδία όμως ολοκληρώνεται με τα στοιχεία της εξιχνίασης της δολοφονίας.
Ως δράστιδα του φονικού, συνελήφθη και οδηγείται στον ανακριτή, μια κοπέλα, μόλις 22 χρόνων, ενώ μια 17χρονη κατηγορείται ως συνεργός της!
Κατά

την εξέτασή της η 22χρονη Ρομά, ομολόγησε και περιέγραψε, λέει η Αστυνομία, με λεπτομέρειες την πράξη της, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που έγιναν γνωστές από αστυνομικές πηγές, η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι το θύμα την πείραξε με κάποιες εκφράσεις και γι αυτό αντέδρασε όπως αντέδρασε!
Μάλιστα για την εμπλοκή τους στην υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη , δύο γυναίκες, ηλικίας 17 και 42 ετών, αντίστοιχα και ένας 30χρονος.
Η 17χρονη κατηγορείται ως συνεργός της δράστιδας, ενώ η 42χρονη και ο 30χρονος για υπόθαλψη εγκληματία.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, σε πεζόδρομο στην Κόρινθο, η 22χρονη και η 17χρονη συνάντησαν τον 46χρονο και η 22χρονη τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στον θώρακα.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζήτησαν κάλυψη από την 42χρονη και τον 30χρονο, οι οποίοι τους την παρείχαν, ματαιώνοντας με τον τρόπο αυτό προσωρινά την σύλληψή τους.
Από τις έρευνες εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 22χρονη, το οποίο είχε απορρίψει σε μικρή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος.

Το άρθρο Κόρινθος: 22χρονη Ρομά συνελήφθη για φόνο 46χρονου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα