Κοντρέρας, Μασάδο: Χαρούμενοι που είμαστε στον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα δύο νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, τους Μασάδο και Κοντρέρας. Αμφότεροι δήλωσαν πως είναι ικανοποιημένοι επειδή θα παίξουν σε μία τόσο μεγάλη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χιλιανός αμυντικός, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι είναι τεράστια ευθύνη και

ξέρω καλά ότι οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Ακόμη γνωρίζω ότι η ευθύνη είναι μεγάλη για εμένα από τη στιγμή που ο ένας έφυγε και ο Αβραάμ έχει τραυματιστεί. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να τους αντικαταστήσω αλλά θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα.

»Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα αρκετά να το αποφασίσω να γυρίσω γιατί ήμουν στην πατρίδα μου για επτά μήνες και μάλιστα αγωνιζόμουν στη μεγαλύτερη ομάδα της Χιλής. Όμως από τη στιγμή που μου έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ομάδα το θεώρησα τιμή μου να επιστρέψω στη χώρα που είχα κάποια από τα καλύτερά μου ποδοσφαιρικά χρόνια.»

Ο Πάουλο Μασάδο ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς που είναι παλιός μου φίλος και που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Το αποφάσισα γιατί ήξερα ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται καιρό για εμένα και ήξερα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με συμμετοχές στο Champions League.

»Είναι αλήθεια ότι μιλούσα με τον Μιραλάς αρκετό καιρό πιο πριν αφού τον γνωρίζω καλά και είμαστε φίλοι και μου είχε πει ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και θα είμαι καλά σε αυτή την ομάδα και ήταν ένας από τους λόγους που είπα το ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού.

»Είμαι κεντρικός μέσος και εκεί μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Θα προσπαθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να κάνω τη δουλειά μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα