Κολομβία- Ουρουγουάη 2-0 και ένα νέο αστέρι «γεννιέται»

Μια αγνώριστη και πολύ «λίγη» Ουρουγουάη, ερήμην του Σουάρες, έγινε έρμαιο των ορέξεων της παρέας του Χάμες Ροντρίγκεζ και η Κολομβία πέρασε άνετα στις «8» καλύτερες ομάδες του Μουντιαάλ της Βραζιλίας.

Ο μέσος της Μονακό πέτυχε το γκολ του τουρνουά, για να ξεκλειδώσει την άμυνα των Ουρουγουανών και τελείωσε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, για να στείλει τους Κολομβιανούς στους «8», όπου θα βρουν απέναντί τους την Βραζιλία.

Η

πρώτη καλή στιγμή για την Ουρουγουάη ήρθε στο 33’, όταν ο Καβάνι εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Η αλήθεια είναι ότι η Σελέστε δεν άξιζε περισσότερα από το ματς, με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο και τους Κολομβιανούς να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τελείωσε και το παιχνίδι. Το… καρτέλ της Κολομβίας συνδυάστηκε άψογα, με τον Αρμέρο να βγάζει την σέντρα από αριστερά, το Κουαδράδο να κάνει την ασίστ με κεφαλιά και τον Ροδρίγκες από κοντά να κάνει το 2-0 στο 50’ με το 5ο του γκολ στο τουρνουά!

Η Κολομβία πήρε πανάξια την μεγάλη πρόκριση. Κυριάρχησε, έδειξε διάθεση να επιτεθεί από το ξεκίνημα και παρά το γεγονός ότι μπλοκαρίστηκε, έχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όταν προηγήθηκε, δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους Ουρουγουανούς, που χωρίς τον Σουάρες είναι άλλη ομάδα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρμέρο, Ζαπάτα, Γιέπες, Ζούνιγκα, Αγκιλάρ, Σάντσες, Κουαδράδο (81′ Γκουαρίν), Ροδρίγκες (85′ Ράμος), Γκουτιέρες (68′ Μεχία), Μαρτίνες

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Γκοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Ρίος, Γκονσάλες (67′ Ερνάντες), Α. Περέιρα (53′ Ραμίρες), Ροδρίγκες, Φορλάν (53′ Στουάνι), Καβάνι

The post Κολομβία- Ουρουγουάη 2-0 και ένα νέο αστέρι «γεννιέται» appeared first on Attikipress.gr Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα