«Κόκκινο ποτάμι» Spoiler: Οι εξελίξεις για το επόμενο επεισόδιο 3/11

«Κόκκινο ποτάμι» Spoiler: Η προφητεία ότι το 2019 θα είναι η χρονιά του σίριαλ επιβεβαιώνεται, αφού μετά τις ‘Αγριες Μέλισσες’, μία ακόμα σειρά μας έκανε να μιλάμε για αυτή, το ‘Κόκκινο Ποτάμι‘, που σήμανε και την επιστροφή του Μανούσου Μανουσάκη στην τηλεόραση πάνω από μια δεκαετία μετά. Όταν τα δύο πρώτα επεισόδια προβλήθηκαν πρέπει να σημειώσουμε ότι συγκέντρωσαν τις καλύτερες κριτικές. Η ιστορία που διηγείται «Το Κόκκινο Ποτάμι» ξεκινά στην κωμόπολη Ακ Νταγ Ματέν του νομού Αγκύρας το Μάιο του 1895. Ξεκινά όταν η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει

το 12χρονο γιο της, τον Μίλτο, µε την μόλις 9χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη Νικολαϊδη.

Ένας αρραβώνας σκοπιμότητας, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή, καθώς σύμφωνα µε το μουσουλμανικό νόμο αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν θεωρείτο ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα μουσουλμάνου. Οι επιθέσεις των φανατικών Τούρκων θα αναγκάσουν τις δύο οικογένειες, να εγκαταλείψουν τον τόπο τους. Η μοίρα χωρίζει τα παιδιά μέχρι που οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά έπειτα από μια δεκαετία και η ζωή τους θα δεθεί για πάντα μέσα από αναπάντεχα σκληρές στιγμές. Ένας ανθρώπινος έρωτας που πρέπει να ξεπεράσει απάνθρωπες καταστάσεις και συνθήκες βγαλμένες από τον χειρότερο εφιάλτη. Ένας νέος κόσμος θα γεννηθεί με επώδυνο τρόπο μέσα από αυτές τις συνθήκες.

«Κόκκινο ποτάμι» Spoiler: Δείτε εδώ τα δύο πρώτα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς

«Κόκκινο ποτάμι» Spoiler: Παραμένει η τρομοκρατία στα χωριά του Πόντου

Οι δυο νέοι θα ξανασυναντηθούν τυχαία στην Κωνσταντινούπολη 11 χρόνια μετά. Xωρίς να γνωρίζουν την οικογενειακή σχέση που τους δένει, ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Ένας έρωτας που θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλά δεινά. Την ερχόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου (στις 21.00, στο Open) είναι προγραμματισμένη η προβολή του επόμενου επεισοδίου της πολυδάπανης παραγωγής «Το Κόκκινο Ποτάμι», με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη. Μετά τις εκλογές, οι Έλληνες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμεναν.

Ο πατέρας του Μίλτου εκλέγεται βουλευτής, αλλά η τρομοκρατία στα χωριά του Πόντου παραμένει. Οι δυνάμεις του Σουλτάνου κάνουν αντεπανάσταση, αλλά δεν καταφέρνουν να ξαναπάρουν την εξουσία. Στις ταραχές που ξεσπάνε, ο γιατρός Νικολαϊδης σώζεται από βέβαιο θάνατο από τον ίλαρχο Σπαθάρη, που πληρώνει με τη ζωή του το ερωτικό του ενδιαφέρον για την Ιφιγένεια. Σ’ αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο Μίλτος ζητά από τον Ζαχάρωφ να γυρίσει πίσω με τον Κερέμ, που έχει φτάσει εν τω μεταξύ κι αυτός στο Παρίσι.

«Κόκκινο ποτάμι» Spoiler: Δείτε εδώ το τρέιλερ της Κυριακής 3/11«Κόκκινο ποτάμι» Spoiler: Φωτογραφίες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων
Keywords
Τυχαία Θέματα