Κοινοβουλευτικός «τσακωμός» με αφορμή τους «λαθραίους λαθρομετανάστες»

Ένταση επικράτησε στην Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος, ανάμεσα στον βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο (των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών), τον πρόεδρο της Επιτροπής και βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Κουτσούμπα και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου.

Αρχικά ο κ. Καπερνάρος είχε αντιπαράθεση με τον κ. Κουτσούμπα. Στη συνέχεια σχολίασε όσα είχε πει η κα Κατριβάνου και της απηύθυνε το λόγο με αναφορές για «τους αγαπημένους μας λαθραίους λαθρομετανάστες» και με παραινέσεις «να τους πάρετε στο σπίτι σας τους λαθραίους

λαθρομετανάστες».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε καταγγέλλοντας για «ρατσιστικό λόγο» τον κ. Καπερνάρο και υπενθυμίζοντας ότι «και άλλες φορές έχει μιλήσει υποτιμητικά». Ο κ. Κουτσούμπας, επιχειρώντας να σταματήσει την αντιπαράθεση, έκλεισε το μικρόφωνο στην κα Κατριβάνου και της είπε να σταματήσει «για να μην αναγκαστεί να την ανακαλέσει στην τάξη μετά από 2 χρόνια».

Μετά ο κ. Κουτσούμπας στράφηκε προς τον κ. Καπερνάρο και του ζήτησε «να επανέλθει στο θέμα που συζητά η Επιτροπή και να καταθέσει προτάσεις», σημειώνοντας: «Όλα τα άλλα είναι για τα τηλεοπτικά παράθυρα».

Εκνευρισμένος ο κ. Καπερνάρος του απάντησε ότι «τα τηλεοπτικά παράθυρα υπηρετούν το άθλιο καθεστώς» που υπηρετεί εκείνος, με αποτέλεσμα ο κ. Κουτσούμπας να τον ανακαλέσει στην τάξη. «Σας ανακαλώ εγώ», ήταν η απάντηση του κ. Καπερνάρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα