Κληρώνει για τον Ολυμπιακό στο Champions League

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κληρώνει απόψε (18:45) για τον Ολυμπιακό στο Champions Leagueμε τους πρωταθλητές να θέλουν, όσο αυτό είναι δυνατόν, να αποφύγουν πολύ ισχυρούς αντιπάλους και να συμμετάσχουν έτσι σε έναν βατό για την πρόκριση στην επόμενη φάση όμιλο.

Μετά και τα χθεσινά παιχνίδια της φάσης των πλέι-οφ, τα οποία οριστικοποίησαν τις 32 που θα μπουν σήμερα στην κληρωτίδα της UEFA, ο Ολυμπιακός

βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας αποφεύγοντας κάποιες ισχυρές αντιπάλους, όπως η Λίβερπουλ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που επίσης βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ.

Όπως φαίνεται από τα δύο πρώτα γκρουπ υπάρχουν ομάδες που ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα, όπως είναι η Μπενφίκα (1ο γκρουπ), η Βασιλεία (2ο γκρουπ) και η Σαχτάρ Ντόνετσκ (2ο γκρουπ). Από την άλλη, στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας υπάρχουν μεγαθήρια όπως η Ρόμα και η Μονακό, που οι Πειραιώτες σίγουρα θα ήθελαν να αποφύγουν από το λεγόμενο γκρουπ των «αδυνάμων».

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της σημερινής κλήρωσης:

1ο Γκρουπ

Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα

Μπάγερν Μονάχου

Τσέλσι

Μπενφίκα

Ατλέτικο Μαδρίτης

Άρσεναλ

Πόρτο

2ο Γκρουπ

Σάλκε

Ντόρτμουντ

Γιουβέντους

Παρί Σεν Ζερμέν

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Βασιλεία

Ζενίτ

Μάντσεστερ Σίτι

3ο Γκρουπ

Λεβερκούζεν

Ολυμπιακός

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Άγιαξ

Λίβερπουλ

Σπόρτινγκ Λισαβώνας

Γαλατασαράι

Αθλέτικ Μπιλμπάο

4ο Γκρουπ

Άντερλεχτ

Ρόμα

ΑΠΟΕΛ

Μπάτε Μπορίσοφ

Λουντογκόρετς

Μάριμπορ

Μονακό

Μάλμε

Το άρθρο Κληρώνει για τον Ολυμπιακό στο Champions League εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords