Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις του οι φαρμακοποιοί

«Τα φαρμακεία θα συνεχίζουν να είναι κλειστά» υποστήριξε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κυριάκος Θεοδοσιάδης, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, αναγγέλλοντας τη συνέχιση της απεργίας τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Ο κ. Θεοδοσιάδης υποστήριξε ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καλά οργανωμένο σχέδιο που οδηγεί στην εξόντωση το φαρμακείο

και την φαρμακευτική περίθαλψη και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση ζητώντας εκ νέου, την απόσυρση όλων των επίμαχων ρυθμίσεων.

Ακόμη ανέφερε ότι «στο πλαίσιο της εξαφάνισης της μεσαίας τάξης και της συγκέντρωσης κεφαλαίου από τους μικρομεσαίους στους οικονομικά ισχυρούς τώρα ήλθε η σειρά των φαρμακοποιών να πληρώσουν».

Όπως επισημαίνει από τα μέτρα αυτά «θίγονται κυρίως οι ασφαλισμένοι οι οποίοι θα πληρώσουν τα διπλάσια και τριπλάσια χρήματα για τα φάρμακα τους».

Στο μεταξύ και οι φαρμακοποιοί της Βόρειας Ελλάδας έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί, στον Λευκό Πύργο.

Την ημέρα ψήφισης του Ν/Σ (Κυριακή, 30/03) ο ΠΦΣ σε συνεργασία με όλους τους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας θα διοργανώσει την συγκέντρωση των φαρμακοποιών έξω από τη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα