«Κλείδωσε» τα μπαράζ η Εθνική, κυνηγά την 1η θέση

Με τη σημερινή της νίκη με 1-0 απέναντι στη Λετονία η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου εξασφάλισε την παρουσία της σίγουρα στον επόμενο γύρο των μπαράζ για την πρόκρισή της στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

Η ομάδα του Σάντος νίκησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Λετονία(1-0), αλλά λίγο νωρίτερα η Σλοβακία δεν έκανε στους έλληνες διεθνείς το δώρο που περίμεναν. Οι Βόσνιοι πέρασαν από την έδρα των Σλοβάκων, πήραν τους πολυπόθητους 3 βαθμούς χάρη στην νίκη με 2-1 (με ανατροπή παρακαλώ) και εξασφάλισαν

κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση στον όμιλο, καθώς έχουν πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Ελλάδα.

Πλέον, ελπίζουμε σε «στραβοπάτημα» των Βοσνίων στους εναπομείναντες αγώνες.

Στα του αγώνα, η εθνική έπαιξε καλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, και πιο συγκεκριμένα στο 58' ήρθε το γκολ της νίκης με πλασέ του Σαλπιγγίδη, ύστερα από ασίστ του Σαμαρά.

Διαιτητής: Γιάκομπσον(Ισλανδία).

Κίτρινη: Βερπακόφσκις,

Κόκκινες: Ρούγκιτς(84'), Κατσουράνης(90', με δεύτερη κίτρινη).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλας(73' Καραγκούνης), Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Νίνης, Κατσουράνης, Σαμαράς(88' Φετφατζίδης), Σαλπιγγίδης(64' Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου.

Λετονία: Κολίνκο, Μαξιμένκο, Γκορκς, Μπουλβίτς, Γκαμπόβτς, Ζιούζινς(68' Καρασάουσκας), Λάζανς(61' Σινιελνίκοβιτς), Τσάουνα, Λάζνιτς, Ρούγκινς, Βερπακόφσκις(79' Ράκελς).

Στα άλλα ματς του ομίλου: Λιθουανία -Λιχτενστάιν 2-0, Σλοβακία -Βοσνία /Ερζεγοβίνη 1-2(42' Χάμσικ-69' Πίτσαχτιτς, 78' Χαϊροβιτς).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

Βοσνία /Ερζεγοβίνη 19

Ελλάδα 19

Σλοβακία 12

Λιθουανία 8

Λετονία 7

Λιχτενστάιν 2

Keywords
Τυχαία Θέματα