ΚΚΕ: «Η σταθερότητα για τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα απαιτεί λαϊκή συμμαχία»

«Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού περί σταθερότητας έχουν στόχο να διαμορφώσουν ένα επικίνδυνο μείγμα φόβου και ψεύτικων ελπίδων για τον λαό», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, από τη Νέα Υόρκη.

Το κόμμα του Περισσού προσθέτει: «Ψεύτικες ελπίδες για «καλύτερες ημέρες», που δήθεν θα φέρει η καπιταλιστική ανάκαμψη και

το διαφημιζόμενο πρωτογενές πλεόνασμα και δήλωση νομιμοφροσύνης από το λαό για υποταγή στη σημερινή βαρβαρότητα. Ο λαός δεν πρέπει να εφησυχάζει. Να γυρίσει την πλάτη στο εμπόριο φόβου και ελπίδας και να μην παγιδευτεί στη δικομματική αντιπαράθεση κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ποιος είναι καλύτερος εγγυητής της ομαλότητας, το οποίο μεταφράζεται στο ποιος μπορεί καλύτερα να παγιδεύσει το λαό στον σημερινό αντιλαϊκό δρόμο ανάπτυξης.

Η σταθερότητα για τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα απαιτεί λαϊκή συμμαχία και πάλη, με κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής του συστήματος που γεννά τα αντιλαϊκά μέτρα, τη βαρβαρότητα και το ναζισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα