Κινητό που μεταφέρει ήχο μέσω δονήσεων…

Αρκετές φορές θα έχετε βρεθεί στο δρόμο και γύρω σας να έχει πολλή φασαρία και να μην μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας στο τηλέφωνο. Η Kyocera δίνει την λύση, η οποία φιλοδοξεί να λύσει το παραπάνω πρόβλημα, αλλά δυστυχώς η εφαρμογή λειτουργεί μόνο στο κινητό της Kyocera.

Η Kyocera παρουσίασε το καινούριο Smartphone της Urbano

Progresso, που ενσωματώνει την τεχνολογία Smart Sonic Receiver, η οποία χάρη σε δονήσεις μέσω της οθόνης αφής της συσκευής, μεταφέρει τη φωνή του συνομιλητή κατευθείαν στο εσωτερικό του αυτιού σου, χωρίς να επηρεάζεται η συνομιλία σου από του εξωτερικούς θορύβους. Επίσης, το συγκεκριμένο κινητό μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο σε όσους έχουν προβλήματα ακοής.

Το Smartphone διαθέτει WVGA OLED οθόνη, μεγέθους 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα ανάλυσης 8 ιντσών, ενώ τρέχει με Ice Cream Sandwich, στοιχεία πολύ καλά για ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας.

Το μόνο αρνητικό για εμάς είναι ότι η εταιρεία διαθέτει τις συσκευές της μόνο στην Ιαπωνία, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μέχρι να δούμε κάτι αντίστοιχο σε συσκευές διαθέσιμες στην Ευρώπη, ενώ δεν ξέρουμε αν θα είναι εφικτή η εφαρμογή να λειτουργήσει στα ευρωπαϊκά.

Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα