Κίνηση στου δρόμους τώρα: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

Κίνηση στου δρόμους τώρα: Απίστευτη είναι η κίνηση που υπάρχει στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας αυτή τη στιγμή, δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Στον Κηφισό το μποτιλιάρισμα έχει ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης με την κίνηση να θυμίζει εποχές πριν την πανδημία του κορονοϊού. Στην κάθοδο τα ΙΧ είναι ακινητοποιημένα από την Κηφισιά μέχρι την Καβάλας, ενώ στην άνοδο του Κηφισού,

μποτιλιάρισμα από το Ρέντη μέχρι τη γέφυρα της Κολοκυνθούς.

Επιπλέον κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας (Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας), στην άνοδο και την κάθοδο της Κηφισίας. Παράλληλα έντονο μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος σε άνοδο και κάθοδο από το ύψος του Μετροπόλιταν μέχρι και την Αγία Σκέπη. Παρά το lockdown, οι περισσότεροι έχουν βγει για τις αγορές των γιορτών, με αποτέλεσμα στους μεγάλους δρόμους και στις κεντρικές λεωφόρους να παρατηρούνται συμφορήσεις και τεράστιες καθυστερήσεις.

Κόσμος σε Ερμού και Βαρβάκειο

Επιπλέον, σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ο κόσμος βγήκε για βόλτα αλλά και για τα τελευταία ψώνια. Η κίνηση στους δρόμους έχει αυξηθεί τις τελευταίες μέρες, κάτι που ήταν αναμενόμενο, καθώς όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ο κόσμος θα χαλάρωνε. Αρκετός κόσμος το πρωί πήγε στην Ερμού για να κάνει ψώνια μέσω της ”παράδοσης εκτός”.

Αντίστοιχη εικόνα και στη Βαρβάκειο Αγορά το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς αρκετοί ήταν οι πολίτες που κατέβηκαν για να προμηθευθούν τα κρεατικά για το τραπέζι των Χριστουγέννων. Οι πολίτες, όπως και οι κρεοπώλες, φορούσαν μάσκες, ενώ και στη Βαρβάκειο η κίνηση δεν συγκρίνεται με άλλες χρονιές τέτοιες μέρες. Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένο πως στη χώρα εξακολουθούν να ισχύουν περιοριστικά μέτρα, η κίνηση είναι αυξημένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα