Κίνηση αγοράς – Σταμπουλίδης: Αναπλήρωση τζίρου κοντά στο 35%

Κίνηση αγοράς – Σταμπουλίδης: Για την κίνηση στην αγορά το τελευταίο διάστημα μίλησε ο  γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Ο κ. Σταμπουλίδης στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στον ΘΕΜΑ 104,6 τόνισε πως στους μεγάλους κλάδους υπάρχει αναπλήρωση του τζίρου κοντά στο 35%, ενώ σχολίασε πως το ίδιο ισχύει για όσους είναι οργανωμένοι. Από εκεί και πέρα εντυπωσιακές είναι οι πωλήσεις και στα καταστήματα παιχνιδιών όπου καταγράφηκε αναπλήρωση

τζίρου που αγγίζει το 80%, ενώ όπως φαίνεται ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων καταγράφει η αγορά του βιβλίου.

Παράλληλα, ο κ. Σταμπουλίδης υπογράμμισε την κρισιμότητα των επόμενων δέκα ημερών όπου θα φανούν τα απόνερα των εορτών, ενώ αναφερόμενος στην προοπτική ανοίγματος της αγοράς είπε πως η επιδημιολογική κατάσταση και η πορεία της νόσου θα κρίνουν το αν και πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο και η εστίαση. «Μένουμε προσηλωμένοι στην τήρηση των μέτρων», σχολίασε.

Δείτε ακόμα:Επιχείρηση «Ελευθερία»: Εγιναν οι πρώτοι εμβολιασμοί σε Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα και ΘεσσαλονίκηΌλες οι πληροφορίες για το επίδομα θέρμανσης σε 13 ερωταπαντήσειςΑνοιχτό το ενδεχόμενο για μερική λειτουργία του λιανεμπορίουΑύριο οι επιστροφές e- ΕΦΚΑ σε158.600 ενεργούς ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότεςΣυναγερμός στην Κάλυμνο: Αρραβώνας έσπειρε τον κορoνοϊό -28 κρούσματα στο νησίΜητσοτάκης από Περιστέρι: « Με τα rapid tests ελέγχουμε το δείκτη θετικότητας»
Keywords
Τυχαία Θέματα