Κίνδυνος για το δώρο Χριστουγέννων και τους μισθούς

Επιστολή προς το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων έστειλε ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καμίνης με αφορμή τις κινητοποιήσεις που συνεχίζονται από τους εργαζόμενους στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Καμίνης επισημαίνει τον κίνδυνο «αδυναμίας καταβολής των μισθών και των λοιπών υποχρεώσεων του Δήμου, λόγω της κατάληψης που πραγματοποιείται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, εδώ και σχεδόν 20 ημέρες».

Ο Δήμαρχος ενημερώνει πως «οι μισθολογικές καταστάσεις υπογράφονται από τον αρμόδιο τμηματάρχη και τον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου, προτού ενταλματοποιηθούν από

την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου» και προσθέτει πως «η συνεχιζόμενη κατάληψη, παρά την έκκληση που απηύθυνα στα σωματεία στις συναντήσεις μας την προηγούμενη Τετάρτη και Πέμπτη, εμποδίζει τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού να προωθήσει τις μισθολογικές καταστάσεις του συνόλου των υπαλλήλων αόριστου χρόνου, ώστε να λάβουν μορφή εντάλματος».

»Σε περίπτωση μάλιστα περαιτέρω συνέχισης των άτυπων αυτών κινητοποιήσεων, τις οποίες στις συναντήσεις μας αποδοκίμασα και σας κάλεσα να τερματίσετε, υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος να μην καταβληθεί εγκαίρως το Δώρο Χριστουγέννων καθώς και η υπερεργασία για το σύνολο των υπαλλήλων» σημειώνει ο κ. Καμίνης.  

Keywords
Τυχαία Θέματα