Κίνα: Τα εγκαίνια της μεγαλύτερης γυάλινης γέφυρας στον κόσμο (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι Κινέζοι είναι έτοιμοι να εγκαινιάσουν τη μεγαλύτερη γυάλινη γέφυρα στον κόσμο. Μετά από μεγάλες προσπάθειες, η γέφυρα είναι έτοιμη να «υποδεχθεί» το κοινό της και να προσφέρει μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, με τις καλύτερες προδιαγραφές ασφαλείας.

Όλα είναι έτοιμα για τα εγκαίνια και προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι η γυάλινη υπερκατασκευή είναι απολύτως ασφαλής, χρησιμοποιήθηκε κάθε ορθόδοξη και… ανορθόδοξη μέθοδο, ώστε να ελεγχθεί πλήρως η αντοχή της.

Χτύπησαν το γυαλί με βαριοπούλα, τοποθέτησαν αυτοκίνητο

πάνω στη γέφυρα, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τη… διαλύσουν, αλλά εκείνη παρέμεινε αγέρωχη στη θέση της και το Σάββατο περιμένει τους πρώτους επισκέπτες της.

Στην «πρεμιέρα» είναι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι απ’ όλα τα μεγάλα δίκτυα του κόσμου, καθώς η προβολή της σε παγκόσμιο επίπεδο θα προσελκύσει χιλιάδες τουρίστες το επόμενο διάστημα. Υπάρχει ωστόσο ένα όριο ασφαλείας, το οποίο είναι 8.000 επισκέπτες κάθε μέρα.

Να γνωρίζετε λοιπόν ότι αν θελήσετε να περπατήσετε πάνω σε αυτό το θαύμα της σύγχρονης κατασκευαστικής τεχνολογίας, θα πρέπει να μπείτε στη… λίστα αναμονής!

Το άρθρο Κίνα: Τα εγκαίνια της μεγαλύτερης γυάλινης γέφυρας στον κόσμο (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα