Κικίλιας: «Ο Μητσοτάκης πρότεινε ανακουφιστικά μέτρα. Αν τολμούν ας τα φέρουν»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας θα ήταν λύση για τον τόπο, ενώ θα άλλαζε την πολιτική όσον αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της, Βασίλης Κικίλιας

Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως μέσω συζήτησης με τους εταίρους ο στόχος των υψηλών πλεονασμάτων θα αλλάξει και η ΝΔ θα εφαρμόσει από την πρώτη μέρα τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, όμως με το μίγμα πολιτικής που η ίδια επιθυμεί να ακολουθήσει.

Σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά», κατηγόρησε την

κυβέρνηση πως κόβει μισθούς και συντάξεις εξαθλιώνοντας τους Έλληνες ενώ τόνισε πως τα «δήθεν αντίμετρα» είναι ανέφικτα.

«Αλλά δεν τους νοιάζει, γιατί όπως δηλώνουν υπουργοί και βουλευτές τους, «μέχρι το 2019, ποιος ζει ποιος πεθαίνει».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε μέτρα που θα ανακουφίσουν την ελληνική κοινωνία, τώρα. Αν τολμούν ας τα φέρουν στη Βουλή».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, υπογράμμισε πως «το πρωτογενές πλεόνασμα θα πρέπει να επιτυγχάνεται σε περιβάλλον ανάπτυξης και όχι ξεζουμίζοντας την οικονομία, όπως κάνει η παρούσα κυβέρνηση ως ο χειρότερος φορομπήχτης που γνώρισε ο τόπος».

Εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για λαϊκισμό και για κοροϊδία του ελληνικού λαού επιρρίπτοντας ευθύνες και στους εταίρους γιατί συμφώνησαν σε «ένα πρόγραμμα φορολογικής εξόντωσης που διαλύει τη μεσαία τάξη, χτυπάει τους αδύναμους και δεν δίνει καμία προοπτική».

Τέλος, όσο αφορά το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως μέχρι τις εκλογές, η ΝΔ θα δώσει τη μάχη για να πείσει τους πολίτες πως έχει το πρόγραμμα για να βγει η χώρα από την κρίση.

Το άρθρο Κικίλιας: «Ο Μητσοτάκης πρότεινε ανακουφιστικά μέτρα. Αν τολμούν ας τα φέρουν» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα