Κηδεία – Φραντζέσκα Μπέζα: Θρήνος στο «τελευταίο αντίο» στην 23χρονη

Θρήνος επικράτησε στην κηδεία της Φραντζέσκας Μπέζα, θύμα της τραγωδίας στα Τέμπη. Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την αδικοχαμένη νεαρή κοπέλα, η οποία βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της. Η κηδεία της 23χρονης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα

με το GrTimes, η Φραντζέσκα ήταν κόρη του ασφαλιστή και μουσικού Δημήτρη Μπέζα και σπούδαζε στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η μουσική ήταν η μεγάλη της αγάπη και είχε κάνει σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Την Πέμπτη, ο παππούς της Φραντζέσκας συγκίνησε με τα λόγια του για τον θάνατο της εγγονής του. «Ήταν παιδί που το αγαπούσαμε πολύ, πάρα πολύ, δεν την αφήναμε ποτέ. Αυτό να μην ξαναγίνει σε κανέναν, σε καμία χώρα του κόσμου. Είναι ανθρώπινο λάθος, φταίει και ο σταθμάρχης, φταίνε που δεν έκαναν έλεγχο στις γραμμές. Φταίει το σύστημα που δεν το είχαν τοποθετήσει. Πολλά φταίνε. Και ποιος ξέρει πόσα άλλα υπάρχουν και δεν τα γνωρίζουμε. Και μας τα παιδιά μας ανεβαίνουν να πάνε να χαρούν, και τα φέρνουν σε νεκροφόρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα