Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι Κέρκυρα - ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο ΠΑΟΚ είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας μέχρι το τέλος, πίεσε για να πετύχει το γκολ της νίκης, όμως ο κορυφαίος για την ομάδα της Κέρκυρας τερματοφύλακας Αναστασόπουλος αναχαίτισε Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη

κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, απείλησε δύο φορές με ισάριθμα σουτ του Σαλπιγγίδη (4΄, 10΄) και στο 15΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον Αναστασόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στην εξέλιξη της φάσης ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ διατήρησε την υπεροχή, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Σστην εκπνοή του ημιχρόνου δε κινδύνεψε σοβαρά, όταν ο Λεόν σούρταρε στη γωνία, ο Χακόμπο απέκρουσε με δυσκολία και στην επαναφορά ο αφύλαχτος Τσουμάνης σούταρε στο δοκάρι.

Στους ίδιους ρυθμούς συνεχίστηκε και το β' ημίχρονο και ήταν πάλι ο Σαλπιγγίδης που έχασε την ευκαρία στο 54΄, όταν με προβολή παρεμβλήθηκε σε σουτ του Λίνο, αλλά ο Αναστασόπουλος βρέθηκε μία ακόμη φορά σε ετοιμότητα. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Δικέφαλος υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Διαιτητής: Βοσκάκης

Κίτρινες κάρτες: Λάζαρ, Αθανασιάδης, Κίτσιου

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης (67' Γιάντσης), Λεόν (80' Τσοκάνης), Έντερ, Τσουμάνης (72' Μπάρκογλου), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Πέλκας (61' Γκαρσία), Σαλπιγγίδης, Λίνο (73' Κίτσιου), Φωτάκης, Λάζαρ, Κουμάλο (80' Γιάννου), Έτο, Αθανασιάδης.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα