Κερατσίνι: Ένταση στο συλλαλητήριο για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του αδικοχαμένου μουσικού.

Η αστυνομία έχει λάβει μέτρα στην περιοχή, με την οδό Παύλου Φύσσα να παραμένει κλειστή και να γίνονται ξεχωριστές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία στη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Επεισόδια σημειώθηκαν εξάλλου λίγο μετά τις 20.00 στο συλλαλητήριο για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία

του Παύλου Φύσσα. Ομάδα αντιεξουσιαστών έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και στράφηκε εντανίον αστυνομικών πετώντας διάφορα αντικείμενα.

Αντιφασιστικές οργανώσεις, δήμοι, σωματεία εργαζομένων, φορείς και άλλες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν στο τριήμερο κινητοποιήσεων 17-18-19 Σεπτεμβρίου που οργάνωσε ο δήμος Κερατσινίου.

Στο πλαίσιο των εν λόγω κινητοποιήσεων, σήμερα το βράδυ (21:00) προβάλλεται η ταινία «Το μίσος» ( CINE ΜΕΛΙΝΑ, Σωκράτους 65 Δραπετσώνα), στις 20:00 πραγματοποιείται η θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» από το 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου (CINE ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Βύρωνος & Χηλής, Χαραυγή), ενώ την Κυριακή στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ραπ συναυλία «Rap Monster Fest», στο Καστράκι -Δραπετσώνα (πλησίον ΗΣΑΠ).

Το άρθρο Κερατσίνι: Ένταση στο συλλαλητήριο για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα