Κεραμέως κορονοϊός: Τεστ στη Βουλή – Ιχνηλατούνται οι επαφές της

Κεραμέως κορονοϊός: Έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της υπουργού Παιδείας Νίκη Κεραμέως στη Βουλή. Ήδη διενεργούνται rapid test σε επαφές της εντός του Κοινοβουλίου και όσα πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα ήταν αρνητικά. Σήμερα, Τρίτη διενεργήθηκε επίσης απολύμανση σε χώρους του Μεγάρου της ΒτΕ (αίθουσα Ολομέλειας, περιστύλιο,

κοινόχρηστοι χώροι του ισογείου, σε γραφεία του 2ου ορόφου κ.α.).

Σημειώνεται πως η κυρία Κεραμέως βρέθηκε στη Βουλή τη Δευτέρα, μίλησε για λίγα λεπτά ενώ δίπλα της, με ένα κάθισμα κενό, καθόντουσαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Σε καραντίνα η Νίκη Κεραμέως

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ύστερα από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, όπως και ο σύζυγός της. Παρότι η ίδια είναι ασυμπτωματική, έσπευσε να υποβληθεί επειδή ο σύζυγός, εμφάνισε ήπια συμπτώματα, όπως ανέφερε στο twitter.

Η κ. Κεραμέως παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές συναντήσεις και εργαζόταν σκληρά, ήταν ιδιαίτερη προσεκτική και ως εκ τούτου θεωρεί ως πιθανότερο ενδεχόμενο να της μετέδωσε τον ιό ο σύζυγός της που είναι δικηγόρος και έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο, λόγω της εργασίας του. Η υπουργός τηρούσε πάντα όλα τα μέτρα και φορούσε μάσκα συνεχώς, λόγω της φύσης της δουλειάς της. Παλαιότερα είχε κάνει τεστ με αρνητικά αποτελέσματα.

Η υπουργός μπαίνει σε καραντίνα μαζί με όλη της την οικογένεια, ενώ τα παιδιά της δεν θα πάνε σχολείο. Η ίδια θα συνεχίζει να εργάζεται σε κανονικούς ρυθμούς από το σπίτι. Όπως ανακοίνωσε η κ. Κεραμέως στο twitter:« Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. #ΜένουμεΑσφαλείς».

Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. #ΜένουμεΑσφαλείς

— Niki Kerameus (@nkerameus) October 27, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα