Κέιτ Μίντλετον παιδιά: Η… απλή, καθημερινή συνήθεια της δούκισσας

Κέιτ Μίντλετον παιδιά: Δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για την μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, Κέιτ Μίντλετον οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, καθώς αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο κοντά στους κοινούς θνητούς είναι. Μετά την επίσημη βασιλική περιοδεία στο Πακιστάν, όπου η δούκισσα του Κέμπριτζ έκανε μερικές από τις πιο αξιοζήλευτες εμφανίσεις της, και μάλιστα με ρούχα που θα μπορούσε να φορέσει η κάθε γυναίκα και που φυσικά ξεπούλησαν αμέσως, ήπιε τσάι με μια οικογένεια

σε καλύβα. Επιπλέον η δούκισσα θέλησε να δείξει για άλλη μία φορά την ταπεινή καταγωγή της και να αποδείξει πως το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις πάντα τους άλλους να σε υπηρετούν.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα να αγοράζει αποκριάτικες στολές για τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ και να κατευθύνεται μαζί με τα παιδιά της στο αυτόματο ταμείο για να πληρώσει. Φορώντας ένα μαύρο σύνολο, δεν δίστασε μάλιστα να ρωτήσει κάποια άλλα παιδιά τι θα ντυθούν για το Halloween, την ώρα που ψώνιζαν στο πολυκατάστημα του Κεμπριτζσάιρ. Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωση έσπευσαν να επαινέσουν την κίνησή της αυτή, περιγράφοντάς την ως μια πολύ «προσγειωμένη» γυναίκα.

Κέιτ Μίντλετον παιδιά: Έκανε βόλτα με τα παιδιά της για τις αποκριάτικες στολές

Μάλιστα, μια πελάτισσα, η Κέιθι Γουιτάκερ δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, όταν είδε την Κέιτ Μίντλετον με τα μεγαλύτερα παιδιά της να χαζεύουν στολές με έναν σωματοφύλακα να στέκεται λίγο πιο δίπλα. Όπως είπε: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν με την Σάρλοτ και τον Τζορτζ και διάλεγαν αποκριάτικες στολές αλλά ο σωματοφύλακάς της παρακολουθούσε τους άλλους πελάτες και τους έλεγε να μην τραβήξουν φωτογραφίες. Δεν κατάλαβα τι αγόρασε. Μια άλλη κυρία μου είπε ότι η Κέιτ Μίντλετον ρώτησε τα παιδιά της τι θα ήθελαν να ντυθούν για το Haloween. Νομίζω ότι αγόρασε κάποιες στολές για τα παιδιά της αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς».

Να σημειωθεί πως οι στολές στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι πολύ οικονομικές. Όπως είπε μία πελάτισσα, η δούκισσα του Κέμπριτζ έδειχνε πολύ προσγειωμένη και «όμορφη όπως πάντα». «Ήταν τόσο υπέροχο να την βλέπω να κάνει απλά και καθημερινά πράγματα όπως όλοι μας. Δεν είναι κάτι που περιμένεις να δεις την ώρα που πας για ψώνια. Πιστεύεις ότι η Κέιτ Μίντλετον θα πηγαίνει για αγορές μόνο σε μεγάλα πολυκαταστήματα. Είναι τόσο απλή και προσγειωμένη».

Κέιτ Μίντλετον παιδιά: Η απλότητα της δούκισσας και του πρίγκιπα

Κάποιος άλλος έγραψε στο Instagram: «Με την πάροδο των χρόνων απολαμβάνω να βλέπω φωτογραφίες της Κέιτ να κάνει απλά και καθημερινά πράγματα όπως τα ψώνια. Είναι τέλεια εκπρόσωπος του Στέμματος όσον αφορά στα βασιλικά της καθήκοντα και πολύ απλή και οικεία στην καθημερινότητά της». Να σημειωθεί πως η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπαθούν να αναθρέψουν τα παιδιά τους όσο πιο απλά. Πρόσφατα, μια πηγή αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει εκπλήξει με την απλότητά του τους εργαζόμενους της εταιρείας Waitrose καθώς όταν πήγε το φορτηγάκι στο σπίτι τους με την παραγγελία, έσπευσε να παραλάβει τα ψώνια και να βοηθήσει τόσο τους υπαλλήλους όσο και τον πατέρα του, κάνοντας τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να λιώνουν από χαρά. Σε άλλη πάλι περίπτωση, η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει θεαθεί να ταϊζει τα παιδιά της από ταπεράκια.

Κέιτ Μίντλετον παιδιά: Οι προετοιμασίες για το Halloween
Keywords
Τυχαία Θέματα