Κεφαλογιάννη: Αποζημιώσεις για τους Ρώσους τουρίστες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όπως δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σχετικά με το «κανόνι» σε τουριστικό γραφείο – κολοσσό της Ρωσίας, που επηρεάζει άμεσα τους Ρώσους τουρίστες που βρίσκονται στη χώρα μας και τον ελληνικό τουρισμό, «η ρωσική πλευρά προτίθεται να καλύψει όσους έχουν υποστεί ζημιά από την πτώχευση

του ρωσικού τουριστικού πρακτορείου».

Σύμφωνα με την κα Κεφαλογιάννη, «υπάρχει η δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης από τη Ρωσία για τις ζημιές που προκάλεσε η πτώχευση του ρωσικού tour operator». Παράλληλα, υπουργός Τουρισμού εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι οι ιδιωτικές τουριστικές επιχειρήσεις «κινήθηκαν με ωριμότητα» και τόνισε ότι «η Ελλάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο προς τα έξω σε μία σημαντική τουριστική αγορά όπως αυτή της Ρωσίας».

Προσδιόρισε τέλος περί τους 8.000-10.000 τους Ρώσους πελάτες του πρακτορείου που βρίσκονται στη χώρα μας και διαβεβαίωσε ότι θα επαναπατριστούν κανονικά.

Το άρθρο Κεφαλογιάννη: Αποζημιώσεις για τους Ρώσους τουρίστες εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα