Καβάλα φωτιά νεκρός: Κατέληξε ένας ηλικιωμένος σε μονοκατοικία

Τραγωδία στο Χρυσοχώρι του Νέστου Καβάλας το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς οι άντρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία, εντόπισαν τη σορό ενός ηλικιωμένου άντρα, κατά τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Αφού κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που βρέθηκε στο σημείο. Για την κατάσβεση επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μέτα τις 05:00 τα ξημερώματα

της Δευτέρας του Πάσχα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Θησέως 11, στους Αμπελόκηπους, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, η φωτιά ξέσπασε στις 05:15 από άγνωστους λόγους και προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά, ενώ βοήθησαν και τους ενοίκους του από κάτω διαμερίσματος να εκκενώσουν προληπτικά από το σπίτι τους. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο σπίτι.

Δείτε ακόμη: Στα Χανιά ο πασίγνωστος σεφ Γκόρντον Ράμσει – Κάνει γυρίσματα για την εκπομπή τουΗ Ελλάδα ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματα: Κατάργηση SMS και άνοιγμα υπερτοπικών μετακινήσεωνΟι Βρετανοί ετοιμάζουν βαλίτσες – Από τέλος Ιουνίου διακοπές χωρίς καραντίνα και σε Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Καβάλα, Κατέληξε,kavala, katelixe