Κατσούλης νικητής Survivor: Το “ευχαριστώ” σε όσους τον ανέδειξαν στο παιχνίδι

Αγκαλιά με το κύπελλο του νικητή, πόζαρε στο Instagram Σάκης Κατσούλης στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη μεγάλη νίκη του στο Survivor All Star. Ο επιχειρηματίας κέρδισε για δεύτερη φορά τον τίτλο του νικητή στο ριάλιτι επιβίωσης και έγραψε στο Instagram: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε! Εγώ θα πω

μια εικόνα χιλιάδες συναισθήματα. Το “ευχαριστώ” είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά σε όσα νιώθω για όλους εσάς που κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα!!».

Πολύς κόσμος συγκεντρωμένος για να δει από κοντά τον τελικό

Στη συνέχεια ανάρτησε ακόμη ένα στόρι, απαθανατίζοντας τον εαυτό του για τελευταία φορά με το «λουκ» που του κληροδότησε η πολύμηνη παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Όπως έγραψε και στη λεζάντα πηγαίνει για makeover, που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κουρέψει τα μαλλιά και τα μούσια του. Οι Survivors επέστρεψαν στο Ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε τον νικητή του διαγωνιστικού ριάλιτι, ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η είσοδος των δύο φιναλίστ στην έναρξη της βραδιάς, συνοδεύτηκε από χειροκροτήματα και φωνές από τον κόσμο που είχε πάει στο Γαλάτσι για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Ο καλύτερος παίκτης μακράν όλων των εποχών.

Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του survivor.

Ο τίτλος του survivor all star ανήκει στον Σάκη Κατσούλη.

Επικράτησε η ηθική , ο χαρακτήρας , το αγωνιστικό μεγαλείο του.

Ο μόνος άξιος.#survivorGR pic.twitter.com/7jn0XOKmDE

— -survivor-red- (@myrrrrrrrrrrrr_) July 11, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα