Καθοριστικό το ματς στο ΟΑΚΑ

Απόψε στις 19:00 στο ΟΑΚΑ, διεξάγεται ο δεύτερος τελικός της σειράς της Α1 μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την νίκη και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1.

Οι "πράσινοι" εμφανίζονται αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το στέμμα τους στο απόρθητο σε τελικούς «σπίτι» τους, επιθυμώντας να

αφήσουν πίσω την άσχημη εικόνα του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ, όταν και γνώρισαν την ήττα με 84-78. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, και παράλληλα να μην επαναλάβει τα λάθη του πρώτου αγώνα.

Η σημερινή αναμέτρηση για το «τριφύλλι» είναι δίχως αύριο, καθώς με ήττα η σειρά γίνεται 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού, και δυσκολεύει έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό η ανατροπή της σειράς.

Από την άλλη, η ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με τη ψυχολογία στο "ζενίθ", μετά και την νίκη στον πρώτο τελικό στο «σπίτι» τους. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς άγχος θέλουν να κάνουν το δεύτερο και πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει πιθανότατα στην 12αδα τον Αμερικανό Έισι Λο, ο οποίος ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος της χθεσινής προπόνησης, ενώ σε περίπτωση που ο Λο δεν είναι 100% έτοιμος, ο «Ντούντα» δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του υπό το φόβο της υποτροπής.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τανατζής, Γκόντας και Πηλοΐδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα