Κατερίνα Στεφανίδη φωτιές: Η αιχμηρή ανάρτηση προκαλεί “θύελλα” στο Twitter

Οι πυροσβέστες ρισκάρουν τη ζωή τους τις τελευταίες μέρες, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της μάχης. Άυπνοι και νηστικοί, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα που έχει βυθίσει στη θλίψη τη χώρα. Η Κατερίνα Στεφανίδη με δηκτικό tweet σχολίασε τις αναρτήσεις, με τις οποίες έχουν κατακλυστεί τα social media.

«Φαίνεται κάποιοι να πιστεύουν ότι αν δεν αναρτήσεις

για τις φωτιές δεν σε ενδιαφέρουν ενώ αν αναρτήσεις είσαι ισάξιος πυροσβέστη», είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης της 31χρονης αθλήτριας, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων και απάντησε προσωπικά στον καθένα. Δείτε παρακάτω τους πιο χαρακτηριστικούς διαλόγους.

Φαίνεται κάποιοι να πιστεύουν ότι αν δεν αναρτήσεις για τις φωτιές δεν σε ενδιαφέρουν ενώ αν αναρτήσεις είσαι ισάξιος πυροσβέστη.

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) August 7, 2021

Γιατί μου ξέφυγε το πετσόκομμα που έριξε η Στεφανιδη ρε γμτ!!

— Cristian_stel (@Cristian_stel) August 8, 2021

Απ'ο,τι καταλαβα απο το αρχικο της tweet,μαλλον την κατηγορησαν οτι δε νοιαζεται για τις φωτιες,επειδη δεν ποσταρει γι'αυτες.Η κοπελα φαινεται πολυ συγκροτημενη και με πολυ καλες αρχες.Μπραβο της!

Snow Black (@snowblack164) August 8, 2021

Κατι ειχε πει στο παρελθον,ειλικρινα δε θυμαμαι τι,κι η Αυγη της ειχε ασκησει κριτικη.Οταν της ζητησαν να σχολιασει,απαντησε:"Εγω δεν ξερω καν τι ειναι η Αυγη,τι να σχολιασω".Προφανως καποιοι τη θυμουνται ακομη αυτη την ιστορια… pic.twitter.com/QLeBxKCmq0

Snow Black (@snowblack164) August 8, 2021

Κατερίνα Στεφανίδη μας αρέσεις. pic.twitter.com/cSUGv71X7x

— Circe (@CirceNymphe) August 8, 2021

Μην ασχολείσαι με σουργελα Κατερίνα μας!

— Christos Tassoulas (@xtassoulas) August 7, 2021

Tweets by KatStefanidi

δεν χρειάζεται να αναρτήσει κάποιος για τις φωτιές, αλλά όταν όλη η Ελλάδα καίγεται κάπου να νιώθουν λίγο με αυτά που ανεβάζουν.

— Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης (@Erisadesu) August 7, 2021

Αν δεν αναρτήσεις για τις φωτιές πως μπορεις να βοηθησεις εστω με αγαθα, και θες απλά να δειξεις το μαγιο σου στην παραλια, υπαρχει θεμα.

— • I-Xasou • (@XrhstosVas) August 7, 2021

Αλήθεια? Ξέρεις αν αυτός (ή προφανώς αυτή) που δείχνει το μαγιό της στην παραλία έχει βοηθήσει με κάποιον άλλον τρόπο που μπορεί να μην γνωρίζεις? Η βοήθεια δηλαδή είναι μόνο η ανάρτηση στα social media? Ή είναι καλύτερο να αναρτήσει για τις φωτιές αντί να βοηθήσει ουσιαστικά?

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) August 7, 2021

Μάλιστα. Κανεις δεν ξερει τιποτα. Αλλα αν βρισκει χρονο να ανεβασει τα ποτα που πινει ή τον κωλο στην ξαπλωστρα, την ιδια ωρα μπορει να κανει αναρτηση με οδηγιες που μπορουν να πανε φαγητο ή να σωσουν αδεσποτα. Κατι. Την ιδια ωρα.
Αλλα δεν το κανει.

— • I-Xasou • (@XrhstosVas) August 7, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα