Κατερίνα Παναγοπούλου MEGA: Στη Δανάη Μπάρκα η παρουσιάστρια ειδήσεων

Κατερίνα Παναγοπούλου MEGA: Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την μετεγγραφή της και την καθημερινή μάχη για ενημέρωση. «Ήταν δύσκολη απόφαση, πρέπει να σας πω» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου μιλώντας με τους Δανάη Μπάρκα και Άρη Καβατζίκη, συμπληρώνοντας πως είναι ένας άνθρωπος που «δένεται» και δεν μπορεί εύκολα τις αλλαγές με… τίποτα.

«Αλλά όταν μίλησα με τον ιδιοκτήτη του καναλιού,

είπα αυτή είναι η επόμενή μου δουλειά» υπογράμμισε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. «Ένιωσα μια εμπιστοσύνη, μια ασφάλεια, ότι υπάρχει ένα όραμα, ένα σχέδιο» πρόσθεσε η κ. Παναγοπούλου για την επιλογή της να ενταχθεί στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού.

Παράλληλα, μιλώντας για τα προσωπικά της, ανέφερε ότι μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός, βλέποντας την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις ελληνικές ταινίες, ωστόσο αποκάλυψε ότι όταν έφτασε στην έκτη δημοτικού αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Η Κατερίνα Παναγοπούλου, παράλληλα, εξομολογήθηκε πως λύνει όλα της τα προβλήματα με φίλους και συνεργάτες, μέσω sms, τα οποία είναι συνήθως αρκετά μεγάλα. «Όποιος με έχει τσαντίσει, βασανίζεται μετά με αυτά που γράφω» πρόσθεσε.

Δείτε ακόμηΈξαλλος ο Αλέξης Γεωργούλης – Τι απαντά για τον μισθό τουBig Brother: Σοφία και Αφροδίτη φιλιούνται στο στόμα
Keywords
Τυχαία Θέματα