Καταγγελίες – Παναγιωτόπουλος: “Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε – Γιατί δε θα μιλούσα”

Τρίτη καταγγελία στο φως της δημοσιότητας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσω ανάρτηση κοπέλας στο Facebook της. Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται και για δημοσίευση ερωτικών στιγμών με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Μάλιστα, ο ίδιος είναι εκτός των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» από χθες, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, από όταν έγινε γνωστή η πρώτη καταγγελία.

Επίσης, θυμίζουμε πως έχει προηγηθεί ήδη μια δεύτερη καταγγελία από την

τραγουδίστρια Chrysa. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια περιέγραψε τη γνωριμία της με το Στάθη Παναγιωτόπουλο σε ένα beach bar, όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη. Μάλιστα, προέβη σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον του πρώην συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα».

Η τρίτη καταγγελία

Τώρα, μια ακόμα κοπέλα κατήγγειλε το Στάθη Παναγιωτόπουλο με ανάρτησή της στο Facebook και ανέφερε τη γνωριμία τους το 2010, όταν η ίδια ήταν ανήλικη και συγκεκριμένα 15 ετών. Ειδικότερα, η κοπέλα έγραψε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την προσκάλεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Imagine», όταν είχε εκπομπή, καθώς η ανήλικη – τότε – κοπέλα, ήταν μεγάλη θαυμάστρια τόσο του ίδιου όσο και του σταθμού γενικότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα