Καταφθάνει το φθινόπωρο το BMW 2 Active Tourer

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εντυπωσιάζει η τελευταία πρόταση της BMW, με τη Σειρά 2 Active Tourer. Η BMW 2 Active Tourer πρόκειται να λανσαριστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά το ερχόμενο φθινόπωρο. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ευρώπη και μετέπειτα στην Κίνα, με την Ευρώπη να συγκεντρώνει το 40% των πωλήσεων και η Κίνα γύρω στο 15%.

Το νέο γερμανικό μοντέλο θα έχει μήκος 4,3 μέτρα και πλάτος 1.8 μέτρα. Μαζί με το μακρύ μεταξόνιο των 2.670 χιλιοστά και την ψηλότερη γραμμή οροφής,

η διάταξη αυτή επιτρέπει μέγιστη εκμετάλλευση του εσωτερικού. Έχει έναν «ευέλικτο» χώρο αποσκευών 468 λίτρων που με την αναδίπλωση θα αγγίζει τα 1.510 λίτρα. Η ευελιξία αυξάνεται με ένα συρόμενο πίσω κάθισμα, που επιτρέπει την αύξηση της περιοχής των ποδιών ή του χώρου αποσκευών, ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Η νέα BMW 2 Active Tourer λανσάρεται με μία γκάμα τριών ισχυρών, ελαφρών και αποδοτικών τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων μονάδων. Ο νέος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας θα αποδίδει 136 ίππους με την κατανάλωση του να κυμαίνεται περίπου στα 5 λίτρα/100χλμ.

Ισχυρότερη έκδοση είναι η BMW 225i Active Tourer με 231 ίππους και τελική ταχύτητα 240 χλμ./ώρα. Σε ντίζελ, θα υπάρχει η έκδοση 218d Active Tourer (κατανάλωση μικτού κύκλου: 4,3–4,1 λίτρα/100χλμ ) που θα αποδίδει 150 ίππους με μέγιστη ροπή 330 Nm. Το οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic θα διατίθεται προαιρετικά γι’ αυτή την έκδοση.

Το άρθρο Καταφθάνει το φθινόπωρο το BMW 2 Active Tourer εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα