Κατάχρηση εξουσίας αστυνομικών για χρήματα…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, οι τρεις αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον κατακράτησαν παράνομα για να του αποσπάσουν χρήματα τους χρωστούσε…

Οι τρεις αστυνομικοί βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με πειθαρχικά μέτρα, μετά την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την καταγγελία του 35χρονου.

Ο 35χρονος παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, όπου ήταν υποχρεωμένος να δίνει το παρών λόγω περιοριστικών όρων. Όπως αναφέρει

στην καταγγελία του, ένας 34χρονος αστυνόμος Β΄ καθυστερούσε σκόπιμα την αναχώρησή του μέχρι να φτάσουν δύο 42χρονοι αρχιφύλακες οι οποίοι υπηρετούν σε άλλες υπηρεσίες της Αττικής και ένας 52χρονος ιδιώτης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους «Αδιάφθορους» ο 35χρονος, οι αστυνομικοί του έβαλαν χειροπέδες και άσκησαν σε βάρος του σωματική βία, με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να επιστρέψει 3.000 ευρώ που είχε λάβει με απατηλό τρόπο από τον έναν αρχιφύλακα, ενώ του πήραν και το διαβατήριό του.

Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε η διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου των τριών αστυνομικών η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το άρθρο Κατάχρηση εξουσίας αστυνομικών για χρήματα… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα