”Καρτέρι” θανάτου, στον δρόμο για το μπάτσελορ…

Τραγικό παιχνίδι της ζωής για την 26χρονη, Collette Moreno, που ενώ πήγαινε το μπάτσελορ του γάμου της, έχασε τη ζωή της ύστερα από μετωπική σύγκρουση.

Οι 26χρονες Collette Moreno και Ashley Theobald, άκουγαν μουσική στο αυτοκίνητο καθ’οδόν για το μπάτσελορ πάρτι της πρώτης. Το αυτοκίνητο οδηγούσε η Ashley Teobard η οποία επιχείρησε να προσπεράσει ένα φορτηγό και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Λίγο νωρίτερα η νύφη είχε βγάλει μία selfie φωτογραφία με τα δύο

κορίτσια να ποζάρουν χαμογελώντας στο φακό.

Σε λίγο τις φωνές, τα γέλια και τις χαρές, θα διαδέχονταν ο πόνος, τα βογγητά και ο θάνατος. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Άσλει Τέομπαλντ προσέκρουσε σε προπορευμένο όχημα, με αποτέλεσμα η Μορένο να χάσει τη ζωή της και η αγαπημένη φίλη της να τραυματιστεί ελαφρά.

«Ενιωσα σαν να έβλεπα εφιάλτη και έπρεπε να ξυπνήσω», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του θύματος. «Δε μπορώ να το πιστέψω», συμπλήρωσε. Η Τέομπαλντ μιλώντας στους αστυνομικούς δήλωσε πως μπροστά στο αυτοκίνητό της βρισκόταν ένα φορτηγό, του οποίου η εξάτμιση ενοχλούσε τη Μορένο που υπέφερε από άσθμα.

Έτσι, η οδηγός αποφάσισε να προσπεράσει το φορτηγό την ώρα που βρισκόταν σε δρόμο διπλής κατευθύνσεως, ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά τις αποστάσεις, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την πλευρά του αυτοκινήτου όπου επέβαινε η Μορένο, στο φορτηγό.

Η Τέομπαλντ και ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκαν ελαφρά, αλλά η 26χρονη, η οποία φορούσε ζώνη ασφαλείας, εξέπνευσε λίγη ώρα μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, η άτυχη κοπέλα, ήταν ήδη μητέρα ενός νηπίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα