«Καρφιά» και «μπηχτές» Νταβρή για τη διαγραφή από τους ΑΝΕΛ

Με ειρωνικό ύφος σχολιάζει ο Γιώργος Νταβρής τη χθεσινή του διαγραφή από την ΚΟ των ΑΝΕΛ. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής θεωρεί ότι πίσω από την απόφαση Καμμένου βρίσκεται η αντίθεσή του σε επιλογές του κόμματος. Σε συνέντευξή του στο Mega δήλωσε ότι εδώ και καιρό αντιτίθεται στην ένταξη στους ΑΝΕΛ «τραβεστί μνημονιακών», ενώ αναφέρθηκε σε «κατάσταση νεοαρχηγικού κόμματος και όχι δημοκρατικού».

«Αποφάσισα να πολιτευτώ λέγοντας

αλήθειες. Οι αλήθειες απ΄ ό,τι φαίνεται πειράζουν. Θα δυσκολευτώ πάρα πολύ», είπε ερωτώμενος για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με άλλο κόμμα. Σε άλλες δηλώσεις του αργότερα στον ΑΝΤ1 ο κ. Νταβρής υποστήριξε ότι το πρόβλημα στους ΑΝΕΛ είναι πως «ο κ. Καμμένος νομίζει ότι είναι ένα κόμμα το οποίο του ανήκει». Για τον Π. Καμμένο τόνισε ότι «δεν ακούει και έχει συμπεριφορές οι οποίες απάγουν από αυτά που λέγονται».

Σύμφωνα με τον κ. Νταβρή, οι ΑΝΕΛ πρέπει να πάνε άμεσα σε έκτακτο συνέδριο αφού ο κ. Καμμένος παραιτηθεί από τη θέση του.

Ειρωνική δήλωση Νταβρή μετά τη διαγραφή του

Μια άκρως ειρωνική και χιουμοριστική δήλωση έκανε ο διαγραφείς βουλευτής από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Νταβρής με αποδέκτη τον επικεφαλής του κόμματος Πάνο Καμμένο.

Πιο συγκεκριμένα, σε δήλωσή του στο enikos.gr o βουλευτής Αχαΐας υποστήριξε πως δεν ήταν αδικαιολογήτως απών από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, λέγοντας ειρωνικά: «Βρισκόμουν σε επίσημη αποστολή του ΟΗΕ. Όπου ΟΗΕ εννοώ την οργάνωση ημερησίων εκδρομών. Μάλιστα αύριο θα καταθέσω και τα παραστατικά του ταξιδιού μου».

Προηγουμένως ο κ. Καμμένος είχε τονίσει πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προχωρούν ενωμένοι με μόνη απώλεια, αυτή του κ. Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του».

Keywords
Τυχαία Θέματα