Καψής: Μόνος τρόπος η εκπομπή σήματος από ιδιωτικές εγκαταστάσεις

Για την ΕΔΤ (Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση), που βρίσκεται στον αέρα από το πρωί της Τετάρτης από τις συχνότητες της πρώην ΕΡΤ μέσω Digea, μίλησε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής.

«Δεν είναι επιλογή μας η εκπομπή σήματος από ιδιωτικές εγκαταστάσεις πλην όμως είναι ο μοναδικός τρόπος αυτή τη στιγμή» , είπε ο κ. Καψής στον ΣΚΑΪ και κατήγγειλε ότι «η κατάληψη των εγκαταστάσεων της Αγίας Παρασκευής από 10 συνδικαλιστές

και ακτιβιστές εμποδίζει την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας».

Όπως ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο υφυπουργός: «Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στη συζήτηση αλλά δεν θα παραμείνει όμηρος των συνδικαλιστών».

«Πρόκειται για δοκιμαστική εκπομπή. Δεν υπάρχει άδεια εκπομπής αλλά το πρόβλημα δεν είναι εάν ενημερώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Τις επόμενες ώρες θα προχωρήσουμε στην προβολή εκπομπών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που έχει στη διάθεσή της η ΕΡΤ», σημείωσε ο κ. Καψής για την ΕΔΤ.

Μάλιστα, ανακοίνωσε, ότι «τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την προκήρυξη θέσεων εργασίας προκειμένου να μπορέσει να εκπέμψει με πλήρες πρόγραμμα η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση».

Keywords
Τυχαία Θέματα